Egyesült Arab Emírségek, a tökéletes célpont vállalkozás alapításához

A vállalkozási tevékenység napjainkban már nem csak saját országunkban lehetséges, hanem egyre többek számára opció a külföldi próbálkozás. Természetesen jogi, adózási szempontok kapcsán sem mindegy, hogy milyen terület mellett tesszük le a voksot.

Az Egyesült Arab Emírségek még mindig nagyon sok lehetőséget rejt magában azoknak, akik megtalálják a piaci réseket, és természetesen prémium kategóriás szolgáltatást képes nyújtani.

Ingatlantól az oktatásig

Az Egyesült Arab Emírségek az egyik leggyorsabban növekvő gazdasággal rendelkezik világszinten. A kaput megnyitották a külföldi befektetők irányába is, és ingatlanpiaca legalább olyan gyorsan növekszik, mint a pénzügyi szektor. A cégalapítás Dubai területén különösen megéri, hiszen a terület idegenforgalmilag frekventált és az ott élők magas színvonalú szolgáltatásokat vesznek igénybe nap mint nap.

Természetesen fontos, hogy olyan területen történjen a vállalkozás alapítása, amelyre igény mutatkozik a térségben. Az oktatás, az ingatlan, vagy például a szépségápolás világa garantáltan beváltja a hozzájuk fűzött reményeket. Mindehhez nélkülözhetetlen, hogy valami extra lehetőséget vagy valóban nagyfokú hozzáértést legyen képes az ügyfeleknek nyújtani.

Adózási előnyök

A cégalapítás Dubai területén több előnnyel is jár a vállalkozók számára. A rugalmas kormányzati politika és a világszínvonalú infrastrukturális kiépítettség mellett az adómentesség kétségkívül pozitívumnak számítanak.

Az Emirátusokban tehát folyamatos munka zajlik annak érdekében, hogy az üzleti világ központjává sikerüljön válnia a térségnek és olyan szakemberek központosuljanak itt, akik a magas árakat is megfizetni képes vásárlóerő igényeinek maximálisan megfelelnek. Dubai Cégalapításban és Német cégalapításban is szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Fókuszban a szakértelem

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a szakmai hozzáértés fontosságát. Ha például szépségápolásról van szó, és ezzel kapcsolatos szolgáltatást szeretne nyújtani, akkor a házhoz érkezés egyfajta pluszt kínálhat, melyre valós kereslet mutatkozik. A Dubai-ban élő családok gyermekei számára nyújtott oktatásban szintén remek lehetőségek rejlenek, így a magántanárok, vagy a magánoktatásban részt vevő szakemberek karriert építhetnek, méghozzá nem kevés jövedelemért.

Az ingatlanközvetítés régóta keresett terület Dubai térségében, és a megfelelő kapcsolatrendszer a területen felbecsülhetetlen értékkel bír. Mindemellett a jó üzleti érzék, a több nyelv ismerete olyan pozitívumok, amelyek garantáltan kifizetődnek az Emirátusokban.