Ha német cégalapítást tervez, akkor forduljon ügynökségünkhöz bizalommal, és a következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 1. Németországi Cégalapítás
 2. Székhelyszolgáltatás Berlinben
 3. Adószám/Közösségi Adószám ügyintézés
 4. Könyvelési szolgáltatás
 5. Eladó német cégek adószámmal

A németországi cégalapítás költségei

 • GmbH alapítása 2.500 EUR
 • UG alapítása 1.500 EUR
 • Székhelycímszolgáltatás 140 EUR/Hó
 • Könyvelés 100 EUR/Hó-tól

Szükséges iratok német cégalapításhoz

 • Személyazonosító Igazolvány
 • Lakcímkártya
 • Adókártya
 • 3-4 lehetséges cégnév
 • A vállalkozás tevékenységei

A német cégalapítás folyamata:

A cégalapítás megrendelése előzetes egyeztetés és időpontfoglalás alapján történik. Ügyfeleinkkel megbeszéljük telefonon, vagy Berlinben személyesen, hogy milyen vállalkozási formát szeretnének létrehozni, hány taggal és ügyvezetővel, s ha letisztáztuk a részleteket, akkor e-mailben elküldik ügyfeleink az alapításhoz szükséges adatokat, irodánk pedig előre megszerkeszti az aláírnivaló dokumentumokat.

Klienseinkkel érkezéskor találkozunk a berlini irodánkban, ahonnan egy félórás rövid tájékoztató után elmegyünk a közjegyzőhoz, ahol aláírásra kerül az alapító okirat, az aláírási címpéldány, az ügyvezetői nyilatkozat és a meghatalmazások, amik alapján munkatársaink beadhatják eme iratokat a cégbírósághoz. Ezt követően elkísérjük az újdonsült cégtulajdonosokat a bankba, ahol megnyitjuk a vállalkozás bankszámláját, és kikérjük az ahhoz tartozó online belépő adatokat is. Irodánk többnyire a Commerzbank és Postbank pénzintézeteket javasolja klienseinek, ugyanis ezen bankok rugalmasak a külföldi illetőségű ügyvezetőkkel szemben. Ügyfeleinknek azonban jó tudni, hogy pár mondatban be kell számoljanak a számlát nyitó alkalmazottnak a cég várható tevékenységéről és a számlaforgalomról angol vagy német nyelven.

A banki procedúra után ügyfeleinkkel befejeztük az aznapi ügyintézést, ezt követően munkatársaink leteszik a cégalapítási kérelmet a cégbíróságon, és várunk a Végzésre, amely 1-3 hét alatt megérkezik. Ezt követően ha a társaság már élő jogi személyiség, kérvényezhetjük az adóhivatalnál az adószámot, melynek kiosztási ideje akár több hónapot is igénybe vehet. Ezzel a határidővel mindenképpen számolniuk kell ügyfeleinknek. Érdemes megtekinteni a Ressler német cégspecialista cégbejegyzési szolgáltatásait is.

Eladó német cég

Ha megrendelőink nem tudnak több hónapot várni új cég alapítása esetén az adószámra, akkor válogathatnak már meglévő cégeink közül, amelyek már birtokában vannak az adószmnak, és a közösségi adószámnak, és azok átírási ideje mindössze két hetet vesz igénybe. Kérjen ajánlatot irodánktól kész német cégre!

 

Lépjen velünk kapcsolatba:

E-mail: info@kftkreator.hu

Tel: 06304861471

Tekintsék meg Dubai Cégalapítás szolgáltatásunkat is.