7 szuper üzleti ötlet, ha cél a cégalapítás Dubai-ban

Dubai igazi sikertörténetnek örvendhet, hiszen az elmúlt harminc évben elképesztő fejlődésen ment keresztül. A sivatagból a világ elképesztő felhőkarcolói nőttek ki, és a gazdaság, valamint az innováció fellegvárává vált a terület.

A befektetők és vállalkozók is előszeretettel választják Dubait cégalapítás céljából, hiszen az Egyesült Arab Emírségek elkötelezett a fenntartható fejlődés és a liberális vállalati politika irányába. Lássuk, milyen témakörökben érdemes gondolkodni akkor, ha Dubai-ban szeretnénk céget alapítani!

1. Ingatlanpiac

Dubai elsősorban ingatlanpiacával írta be magát az üzleti világ történelmébe. A lakáscélú ingatlanok éppen úgy szép számban jelen vannak itt, mint az ipari és kereskedelmi projektekhez alkalmas típusok. Az ágazat egyre inkább fejlődni látszik, és komoly pénz is van az ingatlanpiacban.

2. Pénzügyi szolgáltatások

Az Egyesült Arab Emírségek korszerű pénzügyi rendszerrel rendelkezik, részben ennek is köszönhető a nagyszabású vállalkozások támogatása. Ennek megfelelően Dubai-ban számviteli, könyvelési könyvvizsgálati szolgáltatásokra rendszeresen szükség van.

3. Kiskereskedelem

Dubai több mint 70 bevásárlóközpontjával a kereskedelem Mekkájának számít. Bár az online kiskereskedelemnek is jut tér, de az üzletnyitásban is rejlenek ideális lehetőségek.

4. Turizmus

A város nem véletlen az egyik legkedveltebb turisztikai célpont, hiszen a luxus, a fényűzés és a különleges hangulat elegyét kaphatják az oda látogatók. A vendéglátóiparban és idegenforgalomban tevékenykedő vállalkozásoknak bőségesen terem babér.

5. Oktatás

Dubai lakosságának több mint tíz százaléka iskoláskorú, s ez a szám várhatóan növekedni fog. Ennek megfelelően nagy igény van az oktatási intézményekre, amelyek működéséhez magas színvonalú oktatást biztosító tanárokra is szükség van.

6. Egészségügy

A rendkívül fejlett környezetnek és a rendelkezésre álló anyagi javaknak köszönhetően Dubai lakói kiemelt figyelmet fordítanak egészségükre. A minőségi szolgáltatásokat nyújtó egészségügyi intézmények és szakemberek emiatt nagy érdeklődésre tarthatnak számot.

7. Kereskedés

Import és export kapcsán egyaránt felmerül Dubai neve, így a luxusautók, bútorok, textíliák éppen úgy népszerűek, mint a különleges alapanyagok és ételek. A kereskedelem területén remek lehetőségek adódnak, megéri tehát a Dubai-ban honos cégekkel kereskedelmi kapcsolatba kerülni. Dubai Cégalapítás és Cégalapítás Németországban a KuCo segítségével.